Verrijk jouw veterinaire kennis: geniet van exclusieve korting en gratis webinars!

10% korting en gratis toegang tot een selectie van 20 topwebinars, speciaal voor jou door de unieke samenwerking tussen Diergeneeskundig Memorandum en The Webinar Vet.

In een wereld waar diergeneeskundige kennis voortdurend evolueert, staat het belang van na- en bijscholing centraal voor dierenartsen en paraveterinairen. Het is in deze geest dat The Webinar Vet (TWV), de pionier op het gebied van online veterinaire educatie in Engeland, een schat aan kennis en expertise biedt. Met een indrukwekkende bibliotheek van meer dan 2500 toonaangevende webinars en podcasts, bestrijkt TWV het volledige spectrum van het veterinaire veld, van algemene praktijk tot gespecialiseerde onderwerpen. Deze bron is onmisbaar voor professionals die hun kennis willen verdiepen en hun vaardigheden willen aanscherpen.

Erkenning van deze waarde heeft geleid tot een bijzondere samenwerking met Diergeneeskundig Memorandum (DM), een gerenommeerd tijdschrift dat bekend staat om zijn bijdrage aan de veterinaire gemeenschap. Deze samenwerking biedt DM-abonnees een exclusieve korting van 10% op het volledige aanbod van TWV, waaronder zowel webinars als diverse abonnementsvormen. Of het nu gaat om individuele professionals of hele praktijken, deze korting maakt toegang tot vooraanstaande educatieve materialen zowel betaalbaar als toegankelijk.

Om de waarde van deze educatieve middelen te benadrukken en DM-abonnees te verwelkomen, biedt TWV een unieke kennismakingsaanbieding: een selectie van 20 webinars, volledig kosteloos. Deze selectie is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan onderwerpen te bestrijken en biedt een uitstekende gelegenheid voor abonnees om de kwaliteit en diepgang van TWV’s educatieve content te ervaren. Om toegang te krijgen tot deze exclusieve content, hoeven geïnteresseerden slechts hun interesse per e-mail kenbaar te maken, waarna ze hun persoonlijke toegang ontvangen.