Sterk merk
Prins is een familiebedrijf. Al meer dan vijftig jaar leggen drie generaties van de familie Verkade hun ziel en zaligheid in diervoeding. Prins voelt voor alle medewerkers een beetje als familie. Vanuit drie panden aan de Accustraat in Veenendaal werken we via productie, educatie en beleving gedreven en met veel plezier aan een sterk en snelgroeiend merk, dat ook internationaal de aandacht trekt.

Kwaliteit
Ons geheim? De cultuur van Prins, waarbij iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft: quality first. Kwaliteit die verder gaat dan een keurmerk en die we graag willen overtreffen, omdat we niet snel tevreden zijn. Misschien kan het anders, of beter. Klanten zijn kritisch, en terecht. Wij houden van bewuste, betrokken mensen. We geven de consument graag oprechte aandacht met behulp van mooie producten voor gezonde huisdieren en vooral ook via goede, deskundige adviezen.

Persoonlijk
Huisdieren en hun eigenaren staan bij Prins altijd voorop. Wij bieden de consument een luisterend oor en gaan graag de dialoog aan. Niet vanuit het product, maar vanuit het welzijn van het dier. Dat deed ‘opa’ Verkade in de jaren zeventig al tijdens zijn lezingen en dat doen we nog steeds via het Prins CareTeam, dat doet zoals het heet: geven om en zorg en advies bieden aan dieren en hun eigenaren. Andere belangrijke en vernieuwende middelen daarbij zijn ons educatiecentrum EduPet Education en Lifestyle for pets, een uniek online platform met tv-zender.

Eigenzinnig
Bij Prins gaan we onze eigen weg. We laten ons niet regisseren door de omstandigheden, maar werken altijd vanuit onze eigen kracht. Natuurlijk reageren we op trends, of op collega’s die een stapje harder gaan lopen. Maar wel vanuit onze eigen visie en deskundigheid en nooit standaard, maar op onze eigen manier. We doen graag alles zelf, in eigen huis en in eigen keuken. Met daarbij steeds weer het welzijn van mens en dier voor ogen.

Flexibel
We zijn bij Prins niet bang voor vernieuwing en verandering. We kijken graag over grenzen heen. Dat kan omdat we flexibel zijn en in kleine teams werken. Voedingsconsulenten, gedragstherapeuten en docenten werken daarbij onderling goed samen om optimaal informatie en begeleiding te kunnen geven. Prins is nieuwsgierig. We vergaren én delen graag kennis en schakelen daarbij ervaren specialisten van over de hele wereld in.

Samen Sterk
In het digitale tijdperk zijn voor persoonlijk advies nog altijd stenen winkels nodig. Plekken waar je dicht bij de mensen blijft en waar je als consument een product écht kunt leren kennen, waar je terecht kunt voor informatie, inspiratie en advies. Daarom leggen we graag de link tussen on- en offline, waarbij we allerlei vormen van dienstverlening met elkaar combineren. Want samen staan we sterk.

Meer dan voeding
Consumenten gaan steeds bewuster om met wat ze zelf eten en wat ze hun huisdieren te eten geven. Bij Prins denken we daarom eerst voordat we doen. Iets kan marketingtechnisch geweldig klinken, maar is het ook echt nodig in het belang van het welzijn van het dier? Wij maken bewuste keuzes en zetten voor de toekomst vooral in op gezondheid. Op voedingen die overgewicht kunnen helpen bestrijden, op menu’s die met behulp van de nieuwste technieken optimaal op het individu zijn af te stellen en op samen bewegen met je dier. Wij zijn een way of life. Vandaar ook onze slogan: Prins. Meer dan voeding.