Abonnement Diergeneeskundig Memorandum

Word abonnee van het Diergeneeskundig Memorandum

Sinds de oprichting in 1953, zet de Stichting Diergeneeskundig Memorandum zich in om jou, als dierenarts of paraveterinair, te voorzien van de meest actuele veterinaire wetenschappelijke en commerciële informatie. Onze missie is om jou te helpen groeien in je professionele carrière door middel van ons tijdschrift, het Diergeneeskundig Memorandum. 

Waarom zou je je abonneren?

Als abonnee van het Diergeneeskundig Memorandum profiteer je van:

  1. Drie magazines per jaar: Je ontvangt gemiddeld drie informatieve magazines per jaar, vol met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de diergeneeskunde.

  2. Exclusieve kortingen: Je krijgt 10% korting op ons uitgebreide aanbod van na- en bijscholing, verzorgd door The Webinar Vet. Dit omvat meer dan 2500 webinars en podcasts, speciaal ontworpen voor dierenartsen en paraveterinairen.

  3. Gratis webinars: Als welkomstgeschenk bieden we je 20 gratis webinars van The Webinar Vet aan, zodat je een voorproefje krijgt van de hoogwaardige educatieve content die we aanbieden.

  4. Exclusieve toegang: Je krijgt toegang tot extra artikelen en educatief materiaal. (Let op: deze functie is nog in ontwikkeling en binnenkort beschikbaar.)

  5. Digitale content en training: Binnenkort kun je ook gebruik maken van digitale content en trainingen, ontwikkeld in samenwerking met Eduvet. (Let op: deze functie is nog in ontwikkeling.)

Abonneer je nu!

Sluit je aan bij onze gemeenschap

Door je te abonneren op het Diergeneeskundig Memorandum, word je onderdeel van een gemeenschap van vooruitstrevende professionals in de diergeneeskunde. Samen streven we naar continue verbetering en kennisdeling binnen onze sector.

Abonnement in Nederland is € 32,50, dat is het abonnementsgeld exclusief BTW. Voor onze Belgische leden is de abonnementsprijs € 37,50. Voor leden uit overige landen geldt een tarief van € 42,50. Speciaal voor leden van de studentenvereniging Archaeopteryx bieden we een gereduceerd tarief van € 27,50. 

Blader door een inkijkmodel